Bedenktermijn / retourneren

Bedenktermijn en retourneren van bestelde producten

Uiteraard kan het weleens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour[@]hulpmiddelenzaak.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Als u de overeenkomst wilt herroepen kunt u dit doen door gebruik te maken van ons Formulier voor herroeping. U vult hier alle gevraagde gegevens in, en kunt u ingevuld terugzenden naar retour[@]hulpmiddelenzaak.nl.
Vult u a.u.b. in het onderwerp “Aanvraag formulier voor herroeping” in, en wij zullen u het formulier z.s.m. mailen. Heeft u liever eerst telefonisch contact? Dat kan uiteraard ook. U kunt ons bellen op: 085-06 55 377.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wilt u het product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met retour[@]hulpmiddelenzaak.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

De waardering van www.hulpmiddelenzaak.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 11 reviews.