Over HulpmiddelenZaak.nl

Uiteraard stellen wij u niet teleur en ontbreekt het “over ons” gedeelte dat u op elke website vindt ook bij ons niet. U wilt toch immers weten met wie u zaken doet? En helemaal als het gaat om voor u zo belangrijke zaken als mobiliteit en zelfredzaamheid. Vandaar dat wij u graag iets meer vertellen over ons bedrijf en onze filosofie. Hierbij laten wij ons inspireren door Abraham Lincoln die ooit heeft gezegd:

 

“You cannot help people by permanently doing for them, what they could and should do themselves.”

HulpmiddelenZaak.nl wil graag uw partner zijn als het gaat om hulpmiddelen voor mensen die hulp nodig hebben om hun zelfredzaamheid en mobiliteit zoveel mogelijk te behouden. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan van hulpmiddelen met betrekking tot zorg & welzijn. Ons assortiment is zowel breed als diep. Dit betekent dat u bij Hulpmiddelenzaak.nl altijd de grootste keus heeft.
Uiteraard kunt u zonder hulp of advies onze artikelen kopen. Maar naast het verkopen van (zorg)hulpmiddelen zijn wij u ook graag van dienst in het geval u wel advies nodig heeft. Op deze manier staat u er niet alleen voor. Wij vertellen u graag meer over onze producten en de hierbij horende specifieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. Zo vinden wij samen met u altijd de oplossing die het beste bij u en uw persoonlijke situatie past.
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben heel bewust gekozen om alleen die merken in te voeren die zich in de praktijk hebben bewezen. Al onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. Zo bent u er zeker van dat u lang profijt en baat heeft van uw aankoop en dat u deze inderdaad veilig kunt gebruiken.
Wij leveren niet alleen aan particuliere klanten. Ook zakelijke klanten als (fysio)therapeuten, zorginstellingen en andere zorgprofessionals weten de weg die naar Hulpmiddelenzaak.nl leidt te vinden.

Neem gerust contact met ons. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen!

Het team van HulpmiddelenZaak.nl!

CONTACT OPNEMEN MET HULPMIDDELENZAAK.NL

U kunt ons benaderen via:

E-mail: info[|@|]hulpmiddelenzaak.nl
Telefoon: 085-06 55 377

De waardering van www.hulpmiddelenzaak.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.7/10 gebaseerd op 11 reviews.